a b

Optimale begeleiding

Wij streven ernaar een leerling optimaal te begeleiden en gaan daarom probleemgericht en individugericht te werk. Dit houdt in dat bij aanmelding aangegeven wordt met welk aspect van het schoolvak de leerling moeite heeft of op welk gebied hij of zij graag al een niveau hoger wil.

Vervolgens zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden van ongeveer een kwartier. Tijdens dit gesprek bespreken tutor en leerling de aangegeven punten en de tutor zal aan de hand hiervan een passend lesprogramma opstellen. Dit programma kan, naarmate de leerling vorderingen maakt, altijd bijgesteld worden.

Waar?

Onze tutoren geven bijles bij de leerling thuis of, indien gewenst en indien de desbetreffende school dit toestaat, op de middelbare school of basisschool van de leerling.

Aanmelding

Na aanmelding d.m.v. ons inschrijfformulier neemt Tutor 4 You binnen 24 uur contact met u op. Hierna wordt de leerling officieel ingeschreven.


Naar het inschrijfformulier

Feedback

Wij ontvangen graag feedback over de diensten die wij leveren, zodat wij weten wat wij kunnen verbeteren. Om deze reden wordt u bij het invullen van het inschrijfformulier gevraagd of u na afloop van de bijles(sen) een evaluatieformulier per e-mail wilt ontvangen.

Natuurlijk bent u ook altijd vrij om ons feedback te geven via e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u.